onsdag, juli 25, 2007

Herregud...


Vilken tid det tagit men man tappade ju suget att blogga efter att alla helt plötsligt gjorde det. Själv följer jag inga speciella bloggar förutom polarnas. Och den här är väl kanske för dem. Vad vet jag? Blir det för mycket "idag har jag gjort det-inlägg" så säg till. Det är ju råtrist.

Jag börjar med att fortsätta ösa galla över en av de äckligaste människor jag känner till. Just det, F***an Pedersen aka Nicki. Han är så otäck att hälften vore fanimej nog. Igår gjorde han det igen. Han stod där och snyftade inför kamerorna om hur andra körde tufft. Hmm... är han rätt man för sådana uttalanden? Inte fan vet ni som inte har nån koll men en annan som är lite insatt kan intyga att så inte är fallet.

Nicki hade en tuff kamp med Hans N i gårdagens fight mellan Bajen och Dackarna. I sista böj går Hans N om helt regelrätt. Nicki blir helt klart störd av sin landsman, får res, tappar kontrollen och far in i sargen. Men absolut inget ojuste har inträffat. Vad händer? Jo, domar'n dömer åt hemmalaget och utesluter Hans N och Nicki får ännu mer mediautrymme där han kan slicka röv och berätta hur alla är elaka och inte han. Vilket jävla kronmongo. Som tur är fanns även Peter Nahlin på plats som expertkommentator. Han fick säga sitt om uteslutningen av Hans N och levererar ett klockrent uttalande. Han framstår verkligen i det uttalandet som den expert han är.

Jaha... var det ett ointressant inlägg för de flesta? Äh skit på er. Ni hajjar ändå ingenting. Jävla dårar ;).

/Donnie

PS. Och till Dhani och Ploppen som inte brukar förstå mina sarkastiska sågningar... Avslutningen var inget annat än skrivet med glimten i ögat ;). Puss!!!


3 kommentarer:

Blogger Wally sa...

på tiden att gubben börjar skriva lite igen. även om det är speedway som behandlas.

5:44 em  
Blogger sugplopp sa...

Välkommen åter som vi säger i hotellbranschen!

8:56 fm  
Anonymous Anonym sa...

Håller med. Helt sjukt att Hans blev utesluten. Domaren tog segern ifrån oss!

8:55 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida