tisdag, april 11, 2006

skam den som ger sig...

fly forbannad pa bade datorn och mig sjalv lamnade jag internethaket igar kvall. samtidigt som uppkopplingen strulade sa kunde ju jag ha kopierat texten och pa sa vis kanske ha sluppit fundera pa en anger managementkurs. men men... nedan forsoker jag snabbt dra det jag ville ha sagt.

rod som en signalkrafta var jag efter ca tre timmar ute i bushen pa en fyrhjuling. mycket roligt. stotte pa en hel del skona snubbar. gamla gubbar, herdar, mekaniker.

sprang aterigen pa en rajobbig forsaljare. denna var dock en aning underhallande. jag tankte ge igen till hela slaktet forsaljare och han var den som drabbades. bad for him.
de haller ju pa och drar en massa fraser pa ens eget sprak och tycker att dom ar jatteroliga nar de sager "svenska flicka", "hor mor do" osv. ni vet nog vad jag menar. naval... jag papekade att det dar var ganska trista fraser som han drog. istallet skulle han saga "ska vi knulla". jag fick honom till slut att pa klockren svenska saga "ska vi knolla". mycket nojd lamnade jag honom med en extrem tillfredstallelse. naturligtvis handlade jag inget av honom.

gammeln gor att jag inte minns mer av det jag skrev igar sa jag hoppar vidare till dagens aventyr.

ingen promenad vantade idag da en heldagsutflykt stod pa schemat. sjalv var jag val inte sa dar javla road men mina medresenarer verkade ha kul. vi akte bil i ett par timmar till en liten bergshala med en star kasbah eller hur fan det stavas. vi red asna, tittade pa en massa totalt ointressanta vaxter och skit och at sedan en mycket god lunch bestaende av kyckling, brod och coscos eller hur fan DET nu stavas.
till saken hor att jag fardades med tva franska par i 60 arsaldern som inte pratade ett dugg engelska. chaufforen pratade mest franska med dem sa det foll sig naturligt for mig att ater dra mig undan och halla kaften. jag var ju som sagt inte sa dar javla road sa det gjorde inget. det var skont att slippa latsas.
en utav gubbarna var dessutom med igar pa fyrhjulingsturen. han var helt galen. pratade hogt och som en spedad bjorne fran bjornes magasin. och allt pa franska. herregud en san dare.
vidare akte vi till en lite storre stad och spanade in lite marknader. de kallade visst skiten for "mini marakesh". kul?

nu blir det till att vara pa "hemmaplan" i nagra dagar tills pa lordag da marakesh hagrar. jag vet inte riktigt vad som vantar, eller forresten, jag vet nog det. en helvetes massa javla forsaljare och annat pack. ja ja... jag tog ju bara en endagstur dit vilket jag ar glad over.

visst later jag negativ till det mesta. ar det inte underbart? jag blir mer och mer som den dar gamla sura gubben som jag langtar till att bli.

nej da... jag ar inte negativ. jag ar glad och tacksam. kat glad och tacksam som vissa tycker att kvinnorna ska vara. appropa kvinnor sa ar det ju inte sa javla jamnstallt har nere. jag har t.ex. inte sett en enda kvinna sitta pa ett lokalt tehak. bara en massa gubbar. undra om de inte far.

nu far det nog fan racka for idag. jag vill ju inte trotta ut er med en massa onodigt ordbajs bara for att. nej... jag drar och gor nat annat. tar en kaffe och laser ut en bok eller nat.

hander det nat dar hemma? maila garna (gubbgubbe@hotmail.com).

frid vare med er...
/don

4 kommentarer:

Blogger Ines Karin Helena Roskvist sa...

Ge han vad han tål.

10:55 em  
Blogger Wally sa...

Jag gillar vad jag läser, don. Bitter och negativ till det mesta på semestern, precis som gubbarna jag brukar hata, för att de är just bittra och negativa till allt.
Antar att det betyder att jag är bitter och negativ till dem. Här har du ett fint gubbprospekt...

11:19 fm  
Blogger Members sa...

hahhahah, fan va kul...jag väntar på flera historier ur din resedagbok, strålande humor och stor komiskt anslag i det du berättar....här hemma väntar våren men precis innan påsk så kom en liten blomma kallad ' death_cab_for_cutie-crooked_teeth' en solig singel som ger hopp....bäst just nu helt enkelt...keep on popin dude!

12:31 em  
Anonymous Anonym sa...

Free download codec
[url=http://window-media-codec.thehost2007.com] window media codec [/url]
[url=http://video-codec.thehost2007.com] video codec [/url]
[url=http://window-media-player-dvd-codec.thehost2007.com] window media player dvd codec [/url]
[url=http://avi-codec-download.thehost2007.com] avi codec download [/url]
[url=http://divx-codec.thehost2007.com] divx codec [/url]
[url=http://klite-codec.thehost2007.com] klite codec [/url]
[url=http://codec.thehost2007.com] codec [/url]
[url=http://ac3-codec.thehost2007.com] ac3 codec [/url]

6:50 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida