fredag, februari 01, 2008

Total brist på servicekänsla...

Tampere tog igår hem priset för sämsta loge och backstage. De hade fanimej inte ett enda jävla rätt. Har de inget som helst servicetänkande i det här jävla landet? Hur svårt kan det vara liksom? De får ju allt uppstyltat precis hur vi vill ha det men ändå klipper de till med floppfoten.

Loge - Ett totalt ocharmigt omklädningsrum som de pressat in alla våra prylar i. En liten avbruten hörnsoffa hade de fått in och det som var på ridern hade de ställt in i kylen rakt upp och ner. I kartonger och allt. Som tur är hade Gunnar plockat iordning det lilla han kunde för att göra det... nej, jag kommer fan inte säga ok men ni förstår vad jag menar. Bilden på vår exotiska frukt och grönsaksdipp får symbolisera helvetet.


Mat - Finland är ju inte direkt känt för sin goda mat men i går serverade de inte ens varm hög. Det var ljummen hög som stod på menyn. De fick dra och köpa kinamat men inte ens det smakade.

Till scen - Sen var det en väldigt intressant väg till scenen. Genom ett gym som var öppet, runt i en massa korridorer och upp för lite ramper. Det är skönt att gubbarna har humor så att man kan garva åt eländet.

Nej, igår var det så jävla dåligt att vi stressade därifrån. Apisjäveln var nog iofs nöjd med det. Det var tur att hotellet är grymt fint annars hade jag nog velat jämna hela stan med marken. Fy fan vilket jävla skithål!

Annars är jag rånöjd över mina nya pjuck som jag köpte igår. Det blev ett par fodrade Foppa-tofflor så nu går man i såna dygnet runt. Igår var jag dessutom på klubb med dem. Ha ha ha... Fantastiskt!

Nej, nu ska jag klippa en frukost och försöka komma över gårdagen.

Tja!
/Nisse

4 kommentarer:

Blogger Henke sa...

Låter ju helt sjukt kass. Men, det är ju sånt där man minns och garvar åt om tio år. Hellre en sån där fadäs då och då än allt perfekt hela tiden va? Jo, så måste det vara.

11:20 fm  
Blogger Wally sa...

Foppatofflor? Har de inte Saku Koivu-tofflor i Finland?

2:51 em  
Blogger NDN sa...

Saku Koivu? Det säger mig ingenting...

11:48 em  
Anonymous Mackitzo sa...

Låter som om ni har det för det riktigt bra i Finland.. Du kan berätta för Kent gubbarna att ingen mindre än Marcus Andersson väntar på att få se spelningen i Västerås. Det ska bli en ära för Kent att få spela för mig. Om du berättar för Kent vad som väntar dem kan de nog härda ut...

Väl mött i Västerås!

4:42 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida