fredag, november 09, 2007

Biljett...

Det ska bli intressant att se om det kommer in flera kommentarer på detta inlägg. Det är ju lite dåligt på den fronten annars. Jag gissar dock på att det kan tänkas rassla till lite. Men vad vet jag? Jag har haft fel förr. Det är tur att man bara har ett fel.

Eventuellt har jag nån plåt över till Sthlm. Är det någon som är sugen? Motivera varför just du/ni ska bli de lyckliga. Mutor tas emot utan något som helst dåligt samvete :).

/Hatt Janne

15 kommentarer:

Blogger Wally sa...

Jag måste ju få komma och inspektera om Legenden sköter cowbellen rätt.

Dessutom är jag först med att kommentera.

6:44 em  
Blogger Ines Karin Helena Roskvist sa...

För mig är bara söt.

7:12 em  
Blogger Ankaret sa...

Jag som bara sett grabbarna en gång skulle inte klaga om man fick chansen att se dom igen... Givetvis så kan jag bjussa på en och annan öl ;)

7:46 em  
Blogger NDN sa...

Ni ligger i lä gubbar...

10:47 fm  
Blogger Wally sa...

Varför det? Sviker du en bandkollega?

2:14 em  
Blogger sugplopp sa...

Varför? Jag kan sitta i en solblekt soffa med en pc i knät, rapa, fisa, dricka folköl och vara långhårig med familjen. Fuck you, hattjanne!

Ha!

8:40 em  
Anonymous Anonym sa...

Stockholm, pffhh.

Men har du en plåt över när ni kommer till Lund eller Köpenhamn är jag på.

12:49 fm  
Blogger NDN sa...

Majk som i vem Majk?

11:00 fm  
Blogger Wally sa...

Får jag inte en biljett så ryker mustaschen.

2:46 em  
Anonymous Anonym sa...

Om jag fick en biljett så skulle jag kunna skriva om konserten på din blogg! Jag skulle kunna diskutera låtlistan, varför de väljer att spela på Annexet, eller hur fult omslaget till "Du och jag döden" egentligen var. Eller så skulle jag kunna fördjupa mig i gamla Kent-spelningar. När jag fick gå ner själv och kolla på dem i källaren på Crazy´s, för att mina "polare" hellre spelade Black Jack. Jag tror förresten nån i bandet satt ner och spelade den gången, kommer dock inte ihåg vem, eller varför. Jag fick även sångmicken i huvudet. Sen såg jag dem på den finfina festivalen i Vilsta också, men mest som uppvärmning för festivalens avslutning: Yvonne! Det var på den tiden deras rytmsektion var tightare än ett par riktigt illasittande Cheapmonday jeans. Yep, så tight var det. Så tight att det gick rykten om trummaskiner, samplade slagverk och robot bakom trummorna. Avundsjuka anklagelser! Folk var helt enkelt inte vana vid denna extremt precisa takthållning. Detta kan man ha viss förståelse för, då vissa band som spelade 10 timmar tidigare på dan, rent ut sagt var förbluffande otighta. Utan att hänga ut någon, så var ett "band" så fruktansvärt otight, ostämt och allmänt irriterande, att inte ens deras föräldrar ,som fanns på plats, tordes applådera med risk för ett kok stryk.
Det talades i veckor efter spelningen om trummisens senapsgula tröja, hans röda skägg och obefintliga taktsinne. Brrrrr!
Vissa hävdar också att den stackars pojken bakom klaviaturen hade en så pass ful tröja att den inte ens fastnade på bild...
Detta skulle jag kunna skriva om på din blogg då!

11:01 em  
Blogger sugplopp sa...

jag fick utse vinnare så har vi en i Jonas. Bäst hittills!

4:29 em  
Blogger Wally sa...

Jag har ju sagt i evigheter att Jonas borde börja blogga.

4:50 em  
Blogger NDN sa...

Man kan ju lugnt konstatera att han ligger bra till :)

Sluta jiddra, börja blogga...

5:08 em  
Anonymous Anonym sa...

Majk som i Lars Mikael Källarsson

8:48 em  
Blogger NDN sa...

Ah, Lasse... tjena. Jag ska hålla kollen på Lundgästplatser men det blir nog i sista stund som jag får reda på om det finns några över. Mina är upptagna redan tyvärr. Men bandet kanske får nån över.

Hepp...
/Nisse

9:25 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida