söndag, april 09, 2006

Aterigen sitter man har. Jag blir mer och mer avslappnad for var dag som gar. Ar inte det minsta rastlos vilket jag trodde att jag skulle bli sa fort jag kom ner. Efter min formiddags- och lunchrutin sa tar jag dan som den kommer. Jag laser ocksa relativt mycket vilket overaskar mig da jag bara har last 7 bocker i hela mitt liv (Mio min Mio, Bilbo, Jag ljuger inte om rock'n roll, en om Tony Rickardsson, en om Tommy Jansson, en allman om speedway och den igar utlasta sjalvbiografin av Johnny Cash). Kanske har jag glomt nagon men jag tvivlar pa det. Jag laser nu Bob Dylans sjalvbiografi och har aven en bok om Maiden och Freddie Wadling med mig. Vem vet? Jag kanske kommer hem tvasiffrig.

Saker retar mig...

Idag var det ju tankt att jag skulle ga pa fotboll men sa blev det inte. Jag har hort fem olika bud om hemmamatch for Agadir idag eller inte. Ingen verkar ha nagon koll. Hur svart kan det vara? Jag bor 200 meter fran stadion och har fragat hotell, restauranger, polis och privatpersoner. Alla med olika svar. De enda som sagt att det inte ar match idag ar personalen pa Ving. All cred till dem.

Hotellstaderskor. Fan, lat mig vara. Jag vill inte ha er har. Det tar emot att vara irriterad pa dem, de ar ju som gamla mormodrar, men jag vill inte att de flyttar runt pa mina prylar. Jag vill vara ifred. Av den enkla anlednigen hade jag satt upp en san dar rod skyld pa dorren men igar var den borta. Jag ar tamligen saker pa att det var en "kupp" av dem for att fa komma in i mitt rum. Naval... de vill val bara val.

En possitiv overaskning idag var en butiksinnehavare som inte var jobbig. Han lat mig strosa runt och vantade tills jag bad om hjalp. Jag tror fan att jag skall ga dit och handla innan jag drar hem. En fet fakeklocka kanske. BJ... Vad kostade din?

Ikvall har jag bokat bord pa en fiskrestaurang pa omradet. Vanligtvis ater man buffé men 4 kvallar per vecka ingar restaurangbesok pa lite mer nischade hak. Testar for forsta gangen ikvall. Jag lar val fa anledning att aterkomma till det.

Na... Nu orkar jag inte mer. Hej...

/Don

5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Sådärja...

9:33 em  
Anonymous Anonym sa...

Do it! Köp den så snart som möjligt så du hinner lägga märke till om den skulle krångla som min gör till och från. Se till att pruta ner en till minst 500 kr.

10:44 em  
Anonymous Anonym sa...

Härligt Autist-Nisse! Låter underbart, rutiner, böcker.... och i Marocko dessutom!

Hade helkväll med Jimmy o Josefina i fredags, Morrissey på Baltiska Hallen och uppe hela natten. Det är kul att ha skoj.

Kram kram kram

9:15 fm  
Blogger hanna sa...

Yo mister, det var inte igår, men kul att du bloggar!
Det marockanska livet låter ju grymt skönt! Kan rapportera att det snöade stora ulliga flingor i morse när jag vaknade, så kom inte hem än.

3:28 em  
Anonymous Anonym sa...

Hej där gubbe!
Va kul å få läsa om dina tankar å upptåg! Du verkar ju trivas som fisken i vattnet i Afrika! Appropå vatten, blir de inge simma av? Du kan ju inte dissa havsdoppen, väl?

En annan jobbar tio timmar om dagen nu för tiden, så rapportera gärna mer om din härliga semester - den skänker avslappning även i regniga Göteborg!

Angående fotbollen så lär du märka när det är dags för match. Hela stan blir helt till sig i trasorna då! Å du, kläm i dig lite clementiner för min räkning, dom är så vansinnigt goda där nere!

Häpp häpp!

9:37 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida